You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

Pages

Thursday, July 15, 2010

Lake toba.... (Post neh asek dikuburkan aje)


View Of Beras Tagi.. =)

Halooyaii..
Alhamdulillah..bersyukur ke hadrat illahi..atas segala kurniaan rezeki dan kasih sayangNya..
aku berkesempatan melihat keindahan alam ciptaanNya.. tapi kali ni.. di rantauan orang lak..

24 Julai 2010.. aku n opis mate kuh telah melebarkan sayap2 yang kami ada ke Medan, Utara Sumatera, Indonesia... wallahh.. pemandangan di sana sangat menajubkan..
Alhamdulillah..dapat gak merasa macamana di Negeri Orang...

Awal pagi2 lagi aku da bangun.. excited terlebih ke ape aku pon tak taw.. tetibe je bangun seawal 5.30 pagi..heheee.. tengs to Cik Nurul.. my sweet bestfriend forever sebab anta aku ke airport..
kununya nk shortcut.. aleh2.. da terbanyak sangat 'cut'nya... jadi long cut lak..

Setibanya kat KL.. rezeki Allah S.W.T aku dapat jumpa ngan Anoy.. kalo sesapa tanya aku sal Anoy and my ex housemate.. kenapa diorang special? jawapannya..hanya aku dan Allah saja y taw..
itu lah pasal nape aku terharu sangat bila dapat jumpa ngan Anoy...








Then.. trip aku ke Polonia Airport sedikit terganggu..haishhh dok sebelah minah2 indon.. buat aku rimas sangat..hohohoooo...
ye lahh.. diorang nyembang 1 kapal pon ley dengar.. napak  kecik beso kecik beso aje diorng
huhuuhuuu...
 then lebih kurang sejam di udara.. aka selamatlah tibanya kami di Medan ...

pas kami snap pictha neh..then ada guard tego ngan kerek nye.. kami uat muka sebal je lee.. ngeeehehee
korang dtg mesia ngan tokang..kami xmarah pon

yang tak bestnya bila di bumi Indonesia neh..ape2 pertolongan pon asek kena tip ajo..
even diorang g anto iron kat bilik .. aishhhh.. aku budget 'mas joko' 2  nak uat menda tak elok
ye lah senyum2 dpn bilik otel... aleh2 mintak tipinggg upa nye... heheheee

So.. ada la beberapa picha y aku loikeee... jom layan.. =)



Ni Kat PATEN on da way 2 Lake Toba ...

Ni lak kat Tomok Island.. bukan tomok y nyanyi2 .. ehehhee



Wallah..pemandangan kat sini ,,sangat chanteq!!


 neh lak kat Sipiso piso waterfall.. then kat sini dapat nengok view of Lake Toba..


 Bersama mama2 mami dan papa papi..


 Ni lak kat Ladang Teh pe ntah.. on da way 2 Beras Tagi.. aku x suka teh panas.. jadi.. dr ngabeskan duet.. ini lah kejanya..huhuhuhuuh


 Cinta yang tak pernah ada haluan.. akakaa.. mengaco si pami layan view...

then.. ada la beberapa laie gmbr len.. cuma kelajuan tenet y agak2 suam.. buat aku tired arr plak..
heh2.. kag da time..aku updated ag..
ini pon da bebolan2 lamanya.. nk nyusun ayat bla bla bla...
aisehh!!

 
us...!!



No comments:

Post a Comment