You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

Pages

Wednesday, September 29, 2010

I wish dat I can...

Seperti title kat atas 2 la 'I wish... ' tapi aleh2.. saya hanya mengharap..
adeh2... harapkan ape? saya berharap moga2 saya mempunyai masa y indah bersama puteri tersayang.. ke satu tempat di mana saya boleh meluangkan masa yang panjang.. saya boleh bersama dia..mengajar dia  dan bermain bersamanya....huhuhuhuuu.. i am so sorry dear.. saya bukan y terbaik tok kamu... saya sering kali gagal... dengan kehidupan saya sendiri......
Saya sayangkan anda lebih dari diri saya sendiri... anda terlalu bernilai..



hanum mohd nordin
30.09.2010
1.25 pm..... ='(

Sunday, September 26, 2010

Shooting ke?

Haluu pagi isnin..!!
Mood hari ni ni sedikit ceria.. banyak serabut dan tengah konpius antara nak sedih ke nak epi..
Kesihatan hari ni plak still batuk.. n flu.. kaki lebam & bengkak.. serta kepala y agak2 pening.. hah!! ada lak penyakit baru.. haiyakkk.. mcm2 lah!!

Keyh.. berbalik pada Topik pada en3 kali neh.. ri khamis lalu.. saya ngan my 'cerewet' kezen pegi lah date kat taman tengku Anis kat kb ni aje.. alang2 dah ngedate 2.. aku ajak le dak aliff amier skali join kami..


So.. dapat le aku belajar ngan aliff amier  2 apa y x paham n xreti laie.. tengs adik alif !!

haa.. ini pitcha di mana kami nk test speed lite baru ahahaaaaa


ini ah aliff amier.. comey je.. hi2

pandai posing la model ni ahhaaaaaa...

testing2 !!

malas nk edit n crop.. hahaaaa

hahaaaaa..... sonok2!!

heheheee.. itu le sedikit sebanyak pitcha y sempat aku upload.. hi2.. saya dan dunia gambar2 saya.. wahh! i need a hard disk now... sape nk taja? sape nk taja?

dan the best shoot is.....
 hahahaaaa...sowi bai.. mbaq neh wa rasa lawa lah plak hahaaaa

Inilah kehidupan SAYA skrang.... !!!

hOlla..
Di tegahari Ahad y agak panas tok aku.. tada menda sangat y dpt aku lakukan.. melaenkan baca majalah.. uat keja sket.. n men fb [2 pon da limit time!damn!!!]
soo.. satu2nya menda hiburan y x di blOck ialah.. bLoGger.com...
last wikend ri 2.. aku da join kelAb PhOtOgRaPhEr KeLantan tok satu majlis BBQ RAYA.. bertempat di Pantai Melawi Bachok.. tujuan menda ni dilakukan tok kenal mengenali maybe.. aku pon join last minutes...
itu pon terpaksa cancel aku nye FINAL Bell 402.. fuhhh final kot? hahahaaaa......

sorry bro.. saya x upload kat fb.. tapi kat blog.. hahaaaa.. 

them...
my shOot.. siFu ShaM !!!

Sesi menembak... heheeeee

Banyak gak la input yang aku dapat sepanjang mende ni berjalan dgn lansung nya....  maybe  bagi setengah manusia yang melihat.. memandang 'something' tok manusia y bergelar Rahanum ni .. ye la ag2 bila join menda cam ni y agak2 kaum adam ag berganda bilangan nya...
tapi.. perlu di ingatkan.. apa yang penting.. HATI & NIAT... bagi diri Rahanum ni sendiri.. tada menda y perlu dirisokan.. dikhuatiri.. disyaki.. or so on.. tepuk dada.. tnya ati masing2.. kalu nampak itam.. itam lah jadinya.. nampak pelik.. pelik lah plak tanggapannya.. cuba kita berfikiran terbuka dan hormat antara satu sama lain.. kamu dan mereka mempunyai persepsi, minat , serta kegemaran yang berlainan... bukan?
Jadi mungkin kita akan mempunyai perbezaan serta berlainan pendapat di situ.. hemmm...
saya hanya ada sebiji Slr yang  saya jadikan tempat tok saya melepaskan  segala penat lelah saya belajar.. bekerja serta tekanan yang lain... jangan pisahkan saya setelah saya dipisahkan dengan yang tersayang...
saya hanya ada Dia....

Tuesday, September 21, 2010

KaHWen...!!!

EN3  kali ni bout follow2 na'ime hj muhammad n mohd faizal g shOoT!!!
Lokasi nya mustilah di Kelantan.. tapi daerah berbeza.. btw.. alang2 ni.. saya nk ucap tengs buat na' ime @ atok.. sebab ajak saya skali join atok.. ye la saya dak tataw pape... n tengs n sorry pasal malam 2.. semua org akan merasainya...atok kena kuat!!!
Saya gak nk ucap tengs tok faizal sebab sudi tolong saya.. n sabar ngan kerenah saya.. heheheee...
tengs sbb sudik gak korang berdua sudik singgah ke teratak buruk saya.. walopon saya x melayan anda dengan sebaek mungkin heheee.. kita kawan selamanya!!!
haaa.. buat enchek awhere,faizal,na'ime,sanim, hafizuddin,yufaizal,ariff,dbah,solat,zailati,yana,alia, ezah n hubby,kak long n family,aan, nurul farhana, rawandi n cutes babay n wife.. md munif elfa.. serta y laen2 tengs sebab dtg umah ari 2... sori kalu saya xsempat melayan anda semua.. !!

aiikk?? da tukar st0rY maaa.. okeh layan aje la pitcha2 neh eh....!!
saya men snap aje.. bukak terer cam naime hak2



snap secara disengajakan.. sowie abe aje.. heheee

mr.photographer y  ngah sedey heheeee

 zetty & shukri
 eddie & ayeen
faizal & baby d 90





   

itu aje lah pitcha y sempat di upload.. nothing spesel.. like me..hehe2..
agpon nt x best la nk tgk kat fb.. gpon gmbr neh x comey pon.. huk2
tggu kat fb je la ye...

sHoOT??

hOlla LagI...
kALi neh.. SaYa MoHoN riBuan kEmAAfan Kat my UnPAId MoDeL coZ LMbT ngUPloAd PiTCha u Ol kAT fEsBuk.. wa Bz MA.. HE2 [AlasAN Hop Sep2 mUng LugAi mendEnGarrr??]
 foLoWW2eR SeKaLiAN.. InI adAlah pitCHa2 y berTapis.. seSuaI TOK tONtOnan UmUM.. tAPI wItHouT eDITing la.. alasanNyA [ WA bZ mAAA..ahahaaaaa ]
 sNaPpINg By : me N MisS NouROuL..
LoCaTiOn: PaDAnG sAWah pAdi di kG kOcHang, BuNut sUsU,pASiR mAS..
WaKtU : pEtANg Raya Ke 5...
mOoD : kAmi cErIA... YEaHHHHH!!!
teredit.. geram sgt!! ahahaaaaa

si KeChIK Y Di Upah jAdIK mOdeL..
LESbOo?? tIDakkkk!!!!

wE ...

kitA AG.. mOdeL MaNa??

mEN PuSInG2

yaA... tgk..itu tUyUp.. ahahaaaaa
oLoLolO...

LoVe Diss!!

CrEdIt To miSs NoUrOuLL !!!
TgK?? kAMi SgT sYgkn KaMi..!!
Men2 BUngA2 LaLaNG....
mIss NouRoUlll...
tRAin daLAm bENdANG.. SuBHanaAllah...

 =)
a TUyUp..!!

haaa.. iNi ADAlaH SALaH sATu aKtIvIiTI RaYa Aku SePANjang RayA rI 2.. bErGaMBAR SuKun BerSAMA miss NouRuol off CoShh.. N DItEmANi MoDeL bAtaNG bERjuNTai ahhaaaaa..
 tenGSs 4 bOtH Of YoU..

The New Of ME...

Salam raya lagi...
MoOD kita: HapPy...
PerOt KiTA: sAKET.. nk Uk2..(hahahaaa)
kpALa KiTA: pEnINg.. sBb bNEJoL fLoWeR hOrn X iLang ag...
kAkI kITA: lEbAM n bGkAKk ag..
KerEta kiTA : KAT pERdUO..

HAIyaKkK.. manyak BetOl MEnda y dA hAppen AlOnG dA rAyA dAy NEh.. [AsAL wOrdS AseK kEciK BeSa KeCik BeSa mcM lObaNG iDOng Aje NEH.. heheheeeee]


Okeh.. nOw nAk StOry PaSaL rAyA rAyA!! ....hehehee... rayaa kali ni sgT BEST maaa.. nape?? jangan tanya Lah nApe.. !! he2.. meH nk Gtaw nApe RaYa sAyA KaLI ni Best....


1. every year.. Rumah MuSTi Cat MEhh.. Now.. rUmah DA jadI KalER Ijo lomBoT

2. DaK TeChiK nEh .. DpT dUeT rAyA.. Then Kai BAju KuRum...

3. dApaT pELoK2 kWn baEk saya.. KuA RaYA nGan DiA.. HE2
4. DaPat jUMpa 2 INsaN y  sGt IStimEwA nEH..
5. dAPAt KuA g JeJaLAn dgn KeTA Baru LAT.. Woeww!!!

6. dapat TgK BulaN Y canTik..[lAW la wa dpt Lens y CAntikkk]

7. dApAt snAp pItchA DAK kEChiK ngaN BAJU2 BaRu.. he2

8. daPat TgK AKSi2 pra Matang Akak2 sHaye..hi2

9. haaaa...KaLi Ni MeriAH sket.. seKor LomBU tUMbANG...

10. Ini AnTARa aCara WaJIb.. [aPA y penTIng?? KERjasammaaa!!!]
11. ini PaLiNg BeRmakNA SkALI.... Gmbr my mam n her siblings... mek n pOk cik!!
12. dan... BErMAKna tok saya.. adalah beriang ria dengan keKawAN y tercinta... lab u o !!!


so.kalo KeKawaN taNYa nApe raYA SayA best?? ITU lew jawApanyya.. hi2