You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

Pages

Sunday, September 26, 2010

Shooting ke?

Haluu pagi isnin..!!
Mood hari ni ni sedikit ceria.. banyak serabut dan tengah konpius antara nak sedih ke nak epi..
Kesihatan hari ni plak still batuk.. n flu.. kaki lebam & bengkak.. serta kepala y agak2 pening.. hah!! ada lak penyakit baru.. haiyakkk.. mcm2 lah!!

Keyh.. berbalik pada Topik pada en3 kali neh.. ri khamis lalu.. saya ngan my 'cerewet' kezen pegi lah date kat taman tengku Anis kat kb ni aje.. alang2 dah ngedate 2.. aku ajak le dak aliff amier skali join kami..


So.. dapat le aku belajar ngan aliff amier  2 apa y x paham n xreti laie.. tengs adik alif !!

haa.. ini pitcha di mana kami nk test speed lite baru ahahaaaaa


ini ah aliff amier.. comey je.. hi2

pandai posing la model ni ahhaaaaaa...

testing2 !!

malas nk edit n crop.. hahaaaa

hahaaaaa..... sonok2!!

heheheee.. itu le sedikit sebanyak pitcha y sempat aku upload.. hi2.. saya dan dunia gambar2 saya.. wahh! i need a hard disk now... sape nk taja? sape nk taja?

dan the best shoot is.....
 hahahaaaa...sowi bai.. mbaq neh wa rasa lawa lah plak hahaaaa

2 comments:

  1. AWAK.....
    NPE AWEK AMIK AWEK NI JD MODEL..
    CMEY KE??
    SYA LG CMEL..
    TK PANGGL PN SYA TOK SHOOTG
    HUHUH

    ReplyDelete