You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

Pages

Wednesday, October 27, 2010

After Midnight...haishhh!!!!!!

Salam..=(
mood y agak kaco bilau...
perot y sgt kenyang..
ati y sedikit sedih + kuciwa..
bertanya saya pada diri saya..
adakah saya ini trouble maker?
atas apa y jadi malam tadi..
pagi tadi..
&
hari y sebelomnya?
pada kawan,ma abah,akak  & abang??
emosikah saya pada waktu ini?
kekadang akal fikiran disembunyi pada
nafsu..juga emosi dek kerana hasutan para iblis y kejam 2..
arrghhhh..saya x kuat pada waktu ini
tok face everything..
sangat terganggu emosi saya ma..
sangat rindu saya pada awak..
dan kehidopan y lalu..
sangat rasa bersalah
pada ma abah terutama..
pada maira..
juga pada Pencipta saya...
adakah ini dugaanMu ..
tertekannya saya
saya siapa sebenarnya..
apa lagi y harus saya lalui..
saya nak jadi normal..
nak nanges..
abg uli.. tgk adik awak neh dah x kuat
zul..tgk saya..saya xkuat..saya tewas ag..
hey!hey!wake uppppppp!!!!!!!!!
i need to talk...
dun crack under pressure num!!!



pada saat ini..saya rindukan rumah kayu kita..rindukan kenangan kita..


let me alone....!!

Sunday, October 24, 2010

Minat kawan saya...

Haaa..ni salah satu kegemaran member saya y bagi saya agak ganjil lol.. hak3... nama nya Mis Madiha....orangnya agak pelik sebab dia minat ini..koleksi lam keta.. pensil case..purse..lam bilik tdo..n so on... ni saya snap apa y ada lam keta ye... he3

ha..ni lah kawan sy 2.. hehehe

 antara collection ye

 katak y pemalu.. shem2.shem2



 tengook...heheeeee

 ada ag..heheheee


peace!! saya suka katak..heheheee =0

Persaraan Pengarah Pilihan Raya Negeri Kelantan..

Lokasi : New Horizon Restaurant
Masa:Lunch Hour
Suasana:Biasa je..

Kami...

sesi melantak.. ngeee~


                       Yang Diraikan...........

Ucapan sket.. "urghh.makanan kat sini sangat sedap.. tapi sedikit je menu eh.. xda budget ke ni"

 Puan Atiqah.... =)


 Dif-dif jemputan... [Geng Vip ] hehehe =p


Geng Admin.. =p


 Saya mintak PT KEW pose..then dia wat cam ni lah..=)

 Miss Potographer..dpt balance aje la... nak x??

 Sesi sibukkan diri..=)


 Bersama dengan Fan y sgt  Fanatik hahahhaaaa

 Mereka bersama saya...=)

 Babai.. hai2 Bai2....


HohoHoHo... PoYO sGt hAnUm nEh... ngeee =)

Sekian.... =)

p/s:Permintaan Kalian dah ditunaikan.... =)

Malam...

Selamat malam minggu... tiada makna cuti buat sementara waktu...saya sedang bersabar agar saya dapat melakukan segala tugasan dengan perasaan y amat tenang,..=)
Perkembangan skrang.. still concern kat persediaan Pilihan Raya Kecil Dun Galas... Alhamdulillah.. stakat ni.. semuanya berjalan dengan lancar... sangat seronok dan teruja..
Hadirnya dua insan..?hemm...semoga saya tidak begitu mudah untuk jatoh cinta... juga semoga saya tidak lagi keliru untuk membuat pilihan.. sering saya utuskan dalam doa saya agar saya di anugerahkan seorang suami y soleh..memahami serta menerima saya seadanya.. amin... bila waktunya.Allah sahaja y mengetahui... =)
final exam pon dah makin dekat..alek kerja at 11.00 pm .. take time tok nafisa umaira.. then ag sedikit masa tok study... harap2 dapat menjawab dengan hati yang tenang nanti

hehee.. penat kan..?

Kesihatan?ntah.. x stabil..kadang2 okeh.. kadang saket perot y amat. dun noe la perot neh.. saje je.. gedik eh.. babap  kang

Hati dan perasaan?? still rindu yang lama walaopn ada y agak close n owaz support me.. why?? boleh x hati..kamu terima saje?? tak boleh lah anum.. dah try... ps 2 camne? org y lama ingat hati anda ag x... tp org y lama ada msg..ckp miss u.. hati saya neh nk je gtaw..saya selalu dan selalu miss anda.. sob3
saya cuba lupakan y lama secara perlahan2..masa akan merubah sgalanya kan..?