You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

Pages

Tuesday, November 2, 2010

* BahAgIA sAAt InI *

Salam..
hi2..seperti title laa.. saya sangat bahagia pada waktu ini..
kenape? sebab semua keja da beresss.. hik2... exam dah habes...
juz tunggu waktu tok tunggu result dari hasil kerja2 saya... harap2 hari pengundian nanti
semuanya berjalan dengan lancar..insyaAllah....
Terima kasih  buat SH...
xsangka anda sangat indah.... hi2...
terima kasih sebab selalu ada dengan saya pada waktu saya rindukan seseorang 2.. waktu saya sedih..
juga pada waktu saya gembira... terima kaseh.. =)
saya bertuah dapah kenali anda.. dan rakan2 sekalian.. walopon pelbagai dugaan n cabaran yang datang...
Alhamdulillah.. anda semua menjadi kaki dan tangan saya untuk saya melangkah.. juga tok saya menggapai...
terima kaseh...
Nah lagu cukup indah, Dari Aliff Satar khas untuk anda SH...he2

       bergembira di Gua Yang Entah  da ke x Musang..hi2.apo pon kojo 2 penting!!!

 2 orang kanan y sangat rajin... rajin makan..hahahaaa.. x ah rajin keja meh..law xda diorang..sape lah saya..hi2

 ini plak.. geng waktu saya study..tengs my dear sis.. tok kak long.. we miss u.... back home as soon as possible... tengs atas tunjuk ajar... ag2 paper arab.. hek2


ini plak paeh sengal n abam pidi... diorang neh kira cam geng study gak la.. nama ag clasmates!!tengs juga tok both of u.. sebab sedikit sebanyak remind me 4 anything dat i forget...

 ni my lovely frens eva..tengs my dear frenz..sebab owaz phm aku.. teman aku.. n ada ngan aku time aku perlukan somebdy....merangkap saem derap aku..hak2

 haa.. ni plak kak miss n kak lili..[gedik je] heheheee.. tengs sbb owaz support me... kita habeskan degree sama2 eh...=)

jejaka y agak hensem ni plak namanya abg uli.. tengs gak sebab selalu bagi semangat kat anum.. wolopon suka buat adegan2 sengal.. tapi abg uli tetap bestttt..hehehee

itu adalah antara manusia2 yang dekat dengan saya ketika saya berhempas serta berpulas2san ketika finish up my task.. tengs a lot dear friends...
terima kaseh juga buat semua..semua y selalu text2 kat enset.. nasihat saya.. kol2.. saya... serta semua2 yang sangat membantu... warga SPR...ma{sebab paham anum } abah{sebab ag pinjam keta}
&
adik beradik yang ag pinjam duet
ehehheee......=)
love u always.... =)

No comments:

Post a Comment