You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

You have 2 keep an eye of pleasure..make sure u are enjoying them rather than them controlling u

Pages

Sunday, November 14, 2010

Da Making Of..

Salam Mondays all..(lambai2 gaya diva hots)..auchh!!  ngeee~
today.. nk share sikit semanyak pitcha pada minggu2 sudah...
al khesahnya about keja y x berundang neh.. heheee... 
starting pada cerita neh mulanya drpd panggilan kol dari my sweet kezen (sweet ke??)
si wani @ sy kol dia as "bai"... nape "bai".. ?? hehehee.. ntah la.. kalo zmn muda2 lu asek pangil "anum" wani'..eeee geli nokss... ha2.... tade lah.. ceritanya time kami keja dulu la kat Long JOhn Restaurants,Mid Valley Kl.. eweee.. (aku dok kl ke?? hehehee..)then terikot sorang dak pengkids 2.. asek2 kol kami.. eh bai.. eh bai.. lu wa..lu wa.. smp kami pon terikot sama...
btw..itu bukan lah points en3 kali neh.. itu hanyalah Mukadimmah @ pendahuluan (mcm karangan time Upsr dulu kan..)
lokasi y sentiasa jadi pilihan aku n wani tok ngedate... x laen x bukan.. Taman Tengku Anis, Kb... 
jam pada waktu kejadian tersebut.. tepat2 kol 4 petang (tepat lah sangat )
saya kali ni ditemani oleh para jejaka2 single y Hensem,begaya, serta mAcho... (agak2 kalo diorng baca blog ai neh.. dpt x sponsor pegi becuti..ngeee~)
mereka adalah terdiri daripada.....

 aliff..mata sebelah??

 si faizal .... (skandal neh..muahhahahaaaa)

 awie versi kelate

dengan bantuan mereka2 y bekerja serta keras ini lah... kerja2 pembikinan album tok kelas my swet kezen 2 berjalan dengan lancar nya..tengs a lot buddies... (taleh muah2..haraaamm)

saya gak nak ucap very teng kiuuuu kat clazmate wani sebab ag kerjasama... korang mmg best.. nt amek master sama2 laa eh..hi2.... nak gak rase seclasmate ngan korang.. chaitttt...

so...layan aje lah pitcha2 cun2 di next en3 okeppp... cuaca mendung..maybe nak ujan.. so line pon x wape clear agpon waktu lunch da habeh..... c yaaaaa....






  ni gambar ai gedik.. bukan senang nk tgk taw.. ala2 versi elyana g2.. kaki ayam!!

No comments:

Post a Comment